مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

832
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

469
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی

صفحات

 صفحه شروع 393 | صفحه پایان 398

چکیده

 رطب مضافتی از ارقام مرطوب و نیمه خشک به رنگ قرمز تیره متمایل به سیاه و دارای کیفیت مطلوب می باشد. از مشکلات اصلی این رقم, نگهداری آن است, زیرا مقدار رطوبت بالای آن باعث فساد آن در دمای محیط می شود و به همین علت باید در یخچال نگهداری شود. در این تحقیق اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی با استفاده از هوای گرم در سه سطح سرعت جریان هوا (1, 1.5 و 2 متر بر ثانیه) و پنج سطح دمایی (50, 60, 70, 80 و (90oC مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که همه نمونه ها در مرحله خشک شدن نزولی قرار دارند و مهمترین عامل در افزایش سرعت خشک کردن, دما است. دبی هوای خشک کننده تاثیری در افزایش سرعت خشک شدن نداشت. به طور کلی نتایج نشان داد که کاهش رطوبت خرمای مضافتی به روش خشک کردن مصنوعی (صنعتی) امکان پذیر است و می توان با کاهش رطوبت, نیاز به سردخانه را مرتفع ساخت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشاری جویباری، حسن، فرحناکی، عسگر، مجذوبی، مهسا، مصباحی، غلامرضا، و نیاکوثری، مهرداد. (1391). بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 393-398. SID. https://sid.ir/paper/481846/fa

    Vancouver: کپی

    افشاری جویباری حسن، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد. بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):393-398. Available from: https://sid.ir/paper/481846/fa

    IEEE: کپی

    حسن افشاری جویباری، عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، غلامرضا مصباحی، و مهرداد نیاکوثری، “بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 393–398، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/481846/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button