مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران

صفحات

 صفحه شروع 288 | صفحه پایان 293

چکیده

 در تحقیق حاضر, پایداری اکسایشی نه نمونه روغن زیتون رایج در بازار ایران شامل چهار نمونه بکر و پنج نمونه بی بو شده در مقایسه با دو نمونه روغن زیتون بکر خارجی مورد مطالعه قرار گرفت. روغنهای بکر خارجی در مجموع دارای نسبت MUFA/PUFA بالاتری (میانگین 9.27) در مقایسه با روغنهای زیتون داخلی (میانگین 5.70) بودند. اعداد پراکسید و اسیدی روغنهای زیتون مورد مطالعه به ترتیب در محدوده های 8.5 تا 14.5 میلی اکی والان گرم بر کیلوگرم و 0.1 تا 4.27 میلی گرم بر گرم قرار داشت. میزان ترکیبات توکوفرولی نمونه های بکر خارجی به طور متوسط (436.7 پی پی ام) بیش از انواع داخلی و حتی حدود دو برابر انواع بکر داخلی (223.4 پی پی ام) بود. به طور متوسط, روغنهای بکر خارجی حامل ترکیبات فنلی (154.0 پی پی ام) بیش از انواع بکر داخلی (112.3 پی پی ام) و بخصوص روغنهای بی بو شده (46.0 پی پی ام) بودند. تفسیر میزان پایداری روغنهای زیتون مورد مطالعه بر حسب داده های ساختار شیمیایی بخوبی صورت گرفت؛ به گونه ای که روغنهای بکر خارجی در مجموع از ساختار شیمیایی مطلوبتر و به تبع آن پایداری به ترتیب بیشتری نسبت به روغنهای زیتون بکر و بی بو شده داخلی برخوردار بودند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علوی رفیعی، سمیه، فرهوش، رضا، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1391). پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 288-293. SID. https://sid.ir/paper/483391/fa

    Vancouver: کپی

    علوی رفیعی سمیه، فرهوش رضا، حدادخداپرست محمدحسین. پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):288-293. Available from: https://sid.ir/paper/483391/fa

    IEEE: کپی

    سمیه علوی رفیعی، رضا فرهوش، و محمدحسین حدادخداپرست، “پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 288–293، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483391/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button