مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,174
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

957
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 64

چکیده

 به منظور تعیین اثر عمل آوری جیره بر روی عملکرد پروار بره های کردی, مطالعه ای بر روی تعداد 90 رأس بره نر شش ماهه با متوسط وزن زنده 38.36 کیلوگرم طی مدت زمان 90 روز انجام گرفت. بره های آزمایشی به سه گروه تقسیم شدند که هر گروه شامل سه تکرار 10 رأسی بره بود. هر گروه از بره ها با یکی از جیره ها تغذیه شدند. جیره های آزمایشی به ترتیب شامل: پلت (جیره 1), آردی (جیره 2) و شاهد (جیره 3) در سه شکل مختلف فیزیکی بودند. جیره های آزمایشی بر اساس جداول استاندارد غذایی (2001) NRC تنظیم شدند و مواد خوراکی تشکیل دهنده جیره ها و ارزش غذایی آنها مشابه بود. نتایج نشان داد که ماده خشک مصرفی و افزایش وزن روزانه برای جیره های پلت و آردی به طور معنی داری بیشتر از جیره شاهد (سنتی) بود. اما با این حال, ضریب تبدیل غذایی سه جیره مذکور در یک محدوده قرار گرفت. نتایج مربوط به مقایسه اقتصادی نشان داد که بره های تغذیه شده با جیره پلت سوددهی بیشتری در مقایسه با سایر گروه ها داشتند. به طور کلی جیره غذایی پلت در مقایسه با سایر جیره ها, بالاترین تأثیر را بر روی عملکرد و سوددهی پروار بره های کردی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کامگار، کامبیز، لواف، ابوالقاسم، و دبیری، نجف قلی. (1389). مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند. دانش و پژوهش علوم دامی، -(6)، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/483487/fa

    Vancouver: کپی

    کامگار کامبیز، لواف ابوالقاسم، دبیری نجف قلی. مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1389؛-(6):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/483487/fa

    IEEE: کپی

    کامبیز کامگار، ابوالقاسم لواف، و نجف قلی دبیری، “مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 6، pp. 53–64، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483487/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button