APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، آزادمرددمیرچی، صدیف، فتح نژادکاظمی، رزیتا، نعمتی، محبوب، و رافت، سیدعباس. (1392). کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی, ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 281-292. SID. https://sid.ir/paper/483773/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، آزادمرددمیرچی صدیف، فتح نژادکاظمی رزیتا، نعمتی محبوب، رافت سیدعباس. کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی, ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):281-292. Available from: https://sid.ir/paper/483773/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، صدیف آزادمرددمیرچی، رزیتا فتح نژادکاظمی، محبوب نعمتی، و سیدعباس رافت، “کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی, ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 281–292، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483773/fa