مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

445
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد - شاهدی

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 25

چکیده

 سابقه و هدف: رژیم غذایی می تواند با خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط باشد. مطالعه حاضر به منظور بررسی ارتباط الگوی رژیم غذایی دریافتی و خطر ابتلا به سرطان پروستات انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه مورد - شاهدی 50 فرد مبتلا به سرطان پروستات به عنوان گروه مورد و 100 مرد سالم, بدون سابقه سرطان از بیمارستان لبافی نژاد تهران انتخاب شدند. در رژیم غذایی مصرفی شرکت کنندگان در طول یک سال گذشته با استفاده از پرسشنامه معتبر و نیمه کمی بسامد خوراک (FFQ) ارزیابی شد. الگوی غذایی به روش تحلیل عاملی شناسایی شدند. از نرم افزار SPSS 16 برای تجزیه و تحلیل نتایج استفاده شد.یافته ها: در این مطالعه 2 الگوی غذایی شناسایی شد. پس از تعدیل تاثیر مخدوش کننده های احتمالی, کسب نمره بالاتر از رژیم غذایی غربی به طور معنی داری با افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات مرتبط بود (OR=4, %95 CI=1.5-11.0) و کسب نمره بالاتر از رژیم غذایی سالم معنی دار با کاهش احتمال ابتلا به سرطان پروستات ارتباط معنی داری داشت (OR=0.4, %95 CI=0.2-1.0). الگوی غذایی غربی, غنی از انواع شیرینی, دسر, گوشت, چای و قهوه, سیب زمینی سرخ کرده, نمک, نوشابه های گازدار, گوشت قرمز یا فراوری شده و الگوی غذایی سالم غنی از حبوبات, ماهی, محصولات لبنی, میوه ها و آب میوه ها, سبزیجات, سیب زمینی آب پز, غلات و تخم مرغ بود.نتیجه گیری: مردانی که رژیم غذایی مصرفی آنها به رژیم غذایی غربی نزدیک تر است, احتمال بیشتری برای ابتلا به سرطان پروستات دارند و مردانی که رژیم غذایی آنها به رژیم غذایی سالم نزدیک تر است با احتمال کمتری به سرطان پروستات مبتلا خواهند شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری، فائزه، کاردوست پاریزی، مهدی، و رشیدخانی، بهرام. (1392). الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد - شاهدی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 17-25. SID. https://sid.ir/paper/483846/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری فائزه، کاردوست پاریزی مهدی، رشیدخانی بهرام. الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد - شاهدی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):17-25. Available from: https://sid.ir/paper/483846/fa

    IEEE: کپی

    فائزه عسکری، مهدی کاردوست پاریزی، و بهرام رشیدخانی، “الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد - شاهدی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 17–25، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483846/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button