APA:
کپیکریمی، نرجس، محمدی فر، محمدامین، و نایب زاده، کوشان. (1392). تاثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی های رئولوژیک امولسیون روغن در آب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/483848/fa
Vancouver:
کپیکریمی نرجس، محمدی فر محمدامین، نایب زاده کوشان. تاثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی های رئولوژیک امولسیون روغن در آب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/483848/fa
IEEE:
کپینرجس کریمی، محمدامین محمدی فر، و کوشان نایب زاده، “تاثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی های رئولوژیک امولسیون روغن در آب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 87–98، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483848/fa