Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

832
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

211
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی های رئولوژیک امولسیون روغن در آب

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 98

چکیده

 سابقه و هدف: امروزه پایدارسازی امولسیون های روغن در آب با استفاده از بیوپلیمر های طبیعی و بررسی سازوکار های مربوط به آن مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است. با توجه به اهمیت استفاده از منابع بومی در این خصوص, بررسی تاثیر چهار غلظت مختلف از دو گونه صمغ کتیرا, به عنوان جایگزینی برای امولسیفایرهای کوچک ملکول سنتزی یا مخلوط چند بیوپلیمر طبیعی, بر پایداری و برخی ویژگی های فیزیکی و فیزیکو شیمیایی امولسیون های روغن در آب به عنوان هدف این تحقیق تعیین شد.مواد و روش ها: در ابتدا پایداری سیستم های امولسیونی تهیه شده با چهار غلظت 0.2 و 0.3, 0.4 و 0.5 درصد (وزنی / وزنی) کتیرای حاصله از دو گونه گون آستراگالوس گوسیپینوس (A.G) و آستراگالوس فلاکوسوس (A.F) در دمای 25oC طی دو دوره زمانی (زمان تولید و روز سی و پنجم) با آزمون خامه ای شدن تعیین شد. جهت پایش و یافتن سازوکارهای مربوط به پایدارسازی, ویژگی های رئولوژیک نمونه های امولسیون روغن در آب با دستگاه رئومتر, توزیع اندازه ذرات با استفاده از تکنیک تفرق نور لیزر, کشش بین سطحی با دستگاه تنسیومتر و در نهایت جهت تعیین ریز ساختار, تصاویر میکروسکوپی با میکروسکوپ نوری تهیه و بررسی شد.یافته ها: پایداری امولسیون ها و در پی آن رفتار جریانی شاخص های توصیف کننده اندازه ذرات و کشش بین سطحی تحت تاثیر غلظت و مهم تر از آن گونه صمغ کتیرا قرار داشت. نتایج حاصل از آزمون پایداری مشخص کرد که غلظت %0.5 وزنی / وزنی صمغ کتیرای گونه آستراگالوس گوسیپینوس با تاثیر بر پارامترهای مورد مطالعه در این تحقیق به تنهایی قادر به پایدار نمودن نمونه های امولسیون روغن در آب بود.نتیجه گیری: استفاده از غلظت و گونه مناسب صمغ کتیرای ایرانی منجر به تغییر خواص فیزیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون های روغن در آب در جهت پایدارسازی آن ها می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، نرجس، محمدی فر، محمدامین، و نایب زاده، کوشان. (1392). تاثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی های رئولوژیک امولسیون روغن در آب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/483848/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی نرجس، محمدی فر محمدامین، نایب زاده کوشان. تاثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی های رئولوژیک امولسیون روغن در آب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/483848/fa

    IEEE: کپی

    نرجس کریمی، محمدامین محمدی فر، و کوشان نایب زاده، “تاثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی های رئولوژیک امولسیون روغن در آب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 87–98، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483848/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا