APA:
کپیعادل، میلاد، پورغلام، رضا، ذریه زهرا، سیدجلیل، و قیاسی، مریم. (1394). تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر برخی شاخص های خونی, بیوشیمیایی و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 24(1)، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/4842/fa
Vancouver:
کپیعادل میلاد، پورغلام رضا، ذریه زهرا سیدجلیل، قیاسی مریم. تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر برخی شاخص های خونی, بیوشیمیایی و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1394؛24(1):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/4842/fa
IEEE:
کپیمیلاد عادل، رضا پورغلام، سیدجلیل ذریه زهرا، و مریم قیاسی، “تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر برخی شاخص های خونی, بیوشیمیایی و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 24، no. 1، pp. 37–47، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4842/fa