APA:
کپیاوجی فرد، امین، حسینی، سیدولی، و زمانی، عباس. (1394). اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه
. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 68(1)، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/484877/fa
Vancouver:
کپیاوجی فرد امین، حسینی سیدولی، زمانی عباس. اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه
. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1394؛68(1):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/484877/fa
IEEE:
کپیامین اوجی فرد، سیدولی حسینی، و عباس زمانی، “اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه
،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 68، no. 1، pp. 13–25، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/484877/fa