مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

987
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

993
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر گلوکز آمین بر روی فرآیندهای انحلال، اتصال پروتیینی و ضریب توزیع ایپوپروفن

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 25

چکیده

 زمینه و هدف: ایپوپروفن اولین دارو از دسته داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی است که بطور شایع برای درمان درد و التهاب مورد استفاده قرار گرفت. ایپوپروفن می تواند سبب بروز برخی عوارض جانبی جدی نظیر ناراحتی های گوارشی, عوارض کلیوی و قلبی - عروقی شوند. این عوارض بویژه در مصرف دوزهای بالا یا مصرف طولانی مدت چشمگیر می باشد. بنابراین به منظور بدست آوردن اثرات ضد دردی موثر این دسته از داروها با سایر داروها نظیر ضد دردهای مخدر و گلوکز آمین ترکیب شده و مورد استفاده قرار می گیرند. نتایج متناقضی در مصرف همزمان ایپوپروفن با گلوکز آمین بدست آمده است که دلیل آن ناشناخته می باشد. در این مطالعه سعی شده است تا دلیل این تناقض مورد مطالعه قرار گیرد.روش ها: به همین دلیل در این مطالعه محلولیت, سرعت انحلال, اتصال پروتیینی و ضریب توزیع دارو به تنهایی و در ترکیب با گلوکز آمین مورد بررسی قرار گرفته است.یافته ها: نتایج حاصله نشان داد که گلوکز آمین محلولیت و سرعت انحلال ایپوپروفن را افزایش می دهد. نیز گلوکز آمین در نسبتهای 1:1 و یا بالاتر اثرات بارزی بر میزان اتصال پروتیینی ایپوپروفن داشته و آنرا افزایش می دهد. پیک مربوط به نقطه ذوب ایپوپروفن در ترموگرام DSC در حالت ترکیبی با گلوگز آمین دچار شیفت می شود که فرضیه احتمال تشکیل کمپلکس بین دارو و گلوکز آمین را تقویت می کند. ضریب توزیع دارو بین اکتانول و آب در حالت ترکیبی دارو با گلوکز کاهش پیدا نمود که این امر می تواند در نفوذ پذیری دارو از غشاهای مخاطی موثر باشد.نتیجه گیری: یافته های بالا تا حدودی می تواند در توجیه نتایج متناقض بدست آمده از مطالعات مفید باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوادزاده، یوسف، اثنی عشری، سولماز، نخودچی، علی، و کانوی، باربارا. (1384). بررسی تاثیر گلوکز آمین بر روی فرآیندهای انحلال, اتصال پروتیینی و ضریب توزیع ایپوپروفن . علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، 11(3)، 21-25. SID. https://sid.ir/paper/48543/fa

    Vancouver: کپی

    جوادزاده یوسف، اثنی عشری سولماز، نخودچی علی، کانوی باربارا. بررسی تاثیر گلوکز آمین بر روی فرآیندهای انحلال, اتصال پروتیینی و ضریب توزیع ایپوپروفن . علوم دارویی (pharmaceutical sciences)[Internet]. 1384؛11(3):21-25. Available from: https://sid.ir/paper/48543/fa

    IEEE: کپی

    یوسف جوادزاده، سولماز اثنی عشری، علی نخودچی، و باربارا کانوی، “بررسی تاثیر گلوکز آمین بر روی فرآیندهای انحلال, اتصال پروتیینی و ضریب توزیع ایپوپروفن ،” علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، vol. 11، no. 3، pp. 21–25، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48543/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button