APA:
کپیموحد، سارا، ژرفی، ساناز، و احمدی چناربن، حسین. (1392). بررسی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان های تست حاوی آرد موز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 359-365. SID. https://sid.ir/paper/485982/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا، ژرفی ساناز، احمدی چناربن حسین. بررسی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان های تست حاوی آرد موز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):359-365. Available from: https://sid.ir/paper/485982/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، ساناز ژرفی، و حسین احمدی چناربن، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان های تست حاوی آرد موز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 359–365، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485982/fa