Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,999
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

877
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خرفه؛ غذای برتر آینده

صفحات

 صفحه شروع 257 | صفحه پایان 265

چکیده

 سابقه و هدف: خرفه با نام علمی Portulaca Oleracea, در مناطق مختلف دنیا رشد می کند. عوامل مختلفی سبب شده تا در بسیاری از مقالات از خرفه به عنوان غذای برتر آینده نام برده شود. هدف از این مطالعه, مرور ارزش غذایی و اثرات درمانی گیاه خرفه بود.مواد و روش ها: در این مطالعه مروری, به دنبال جستجوی کلید واژه های Purslane و Portulaca Oleracea در پایگاه های اطلاعات علمی SID,PubMed  و Google Scholar طی سال های 2014- 1987 نتایجی حاصل شد و مورد بحث قرار گرفت.یافته ها: خرفه به دلیل وجود ترکیبات مغذی مختلف مثل انواع ویتامین ها, مواد معدنی, اسیدهای چرب ضروری, آنتی اکسیدان هایی همچون فلاونوئیدها, گلوتاتیون و بتاکاروتن به عنوان اکسیر جهانی شناخته می شود. به علاوه, وجود این ترکیبات, آن را به گیاهی پرکاربرد در پیشگیری و درمان انواع مختلف بیماری ها هم در طب سنتی و هم در طب مدرن تبدیل کرده و آن را جزئی از برنامه و صنعت غذایی بسیاری از کشورها قرار داده است.نتیجه گیری: با توجه به مطالعات انجام شده به نظر می رسد خرفه می تواند به عنوان یکی از مواد غذایی مهم برای آینده در نظر گرفته شود و جزئی از برنامه غذایی همه گروه های سنی, مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیده زهرا، علی پور، بیت اله، و محبی، زهرا. (1394). خرفه؛ غذای برتر آینده. طب سنتی اسلام و ایران، 6(3)، 257-265. SID. https://sid.ir/paper/486094/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیده زهرا، علی پور بیت اله، محبی زهرا. خرفه؛ غذای برتر آینده. طب سنتی اسلام و ایران[Internet]. 1394؛6(3):257-265. Available from: https://sid.ir/paper/486094/fa

    IEEE: کپی

    سیده زهرا حسینی، بیت اله علی پور، و زهرا محبی، “خرفه؛ غذای برتر آینده،” طب سنتی اسلام و ایران، vol. 6، no. 3، pp. 257–265، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486094/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا