مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,291
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

540
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از کروماتوگرافی تعویض یونی برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفید تخم مرغ با بازدهی بالا

صفحات

 صفحه شروع 560 | صفحه پایان 571

چکیده

 لیزوزیم سفیده تخم مرغ بدلیل ویژگی های خاص, یکی از پروتئینهایی است که در صنایع مختلف غذایی اهمیت روز افزونی یافته است. بعنوان نانو فیبریل زیستی, آنتی بیوتیک, افزودنی غذایی طبیعی و شیرین کننده در نانو زیست فن آوری, فن آوری غذایی و بسته بندی ضد میکروبی برای پرهیز از بکار بردن افزودنیهای شیمیایی استفاده می شود. همچنین با توجه به اطلاعات بیوشیمیایی نسبتا کامل, لیزوزیم سفیده تخم مرغ بعنوان مدل برای تحقیق در مورد ساختار و عملکرد پروتئینها استفاده فراوان دارد. با توجه به کاربردهای لیزوزیم در زمینه های زیادی از علوم و فن آوری, توسعه روشی موثر, ساده و ارزان برای تخلیص این پروتئین مورد نیاز است. بر این اساس روش تخلیصی مبتنی بر رسوبدهی با استفاده از نمک و کروماتوگرافی تعویض یون طراحی و اجرا گردید. در این مطالعه پس از جداسازی سفیده از زرده تخم مرغ, عصاره حاصل طی دو مرحله توسط نمک آمونیوم سولفات 30 و 50 درصد تفکیک گردید سپس لیزوزیم توسط کروماتوگرافی تعویض کاتیون در ستون SP سفارز تخلیص شد. نتایج این مطالعه نشان داد که در این روش, لیزوزیم با فعالیت ویژه 333 (U/mg) و خلوص حدود 98 تا 100 درصد تخلیص گردید. مطالعات ساختاری با استفاده از دورنگ نمایی دورانی (CD) و فلورسانس ذاتی نیز موید طبیعی بودن کنفورماسیون در سطح ساختار دوم و سوم پروتئین بود. در این مطالعه یک روش آزمایشگاهی ساده, سریع, کم هزینه و با کیفیت بالا جهت خالص سازی لیزوزیم بهینه گردیده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، زینب، مرشدی، دینا، مشهدی اکبربوجار، مسعود، و علی اکبری، فرهنگ. (1394). استفاده از کروماتوگرافی تعویض یونی برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفید تخم مرغ با بازدهی بالا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 560-571. SID. https://sid.ir/paper/486112/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی زینب، مرشدی دینا، مشهدی اکبربوجار مسعود، علی اکبری فرهنگ. استفاده از کروماتوگرافی تعویض یونی برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفید تخم مرغ با بازدهی بالا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):560-571. Available from: https://sid.ir/paper/486112/fa

    IEEE: کپی

    زینب محمدی، دینا مرشدی، مسعود مشهدی اکبربوجار، و فرهنگ علی اکبری، “استفاده از کروماتوگرافی تعویض یونی برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفید تخم مرغ با بازدهی بالا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 560–571، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486112/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button