APA:
کپیزادمجید، وحید، شیخ احمدی، اردشیر، بهرامی کمانگر، برزان، و جوادی، تیمور. (1395). اثرات عصاره آویشن در کاهش مسمومیت ناشی از ذرات نانونقره بر فاکتورهای رشد و خصوصیات بیوشیمیایی سرم خون ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio). بوم شناسی آبزیان، 5(4)، 12-21. SID. https://sid.ir/paper/486131/fa
Vancouver:
کپیزادمجید وحید، شیخ احمدی اردشیر، بهرامی کمانگر برزان، جوادی تیمور. اثرات عصاره آویشن در کاهش مسمومیت ناشی از ذرات نانونقره بر فاکتورهای رشد و خصوصیات بیوشیمیایی سرم خون ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio). بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1395؛5(4):12-21. Available from: https://sid.ir/paper/486131/fa
IEEE:
کپیوحید زادمجید، اردشیر شیخ احمدی، برزان بهرامی کمانگر، و تیمور جوادی، “اثرات عصاره آویشن در کاهش مسمومیت ناشی از ذرات نانونقره بر فاکتورهای رشد و خصوصیات بیوشیمیایی سرم خون ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio)،” بوم شناسی آبزیان، vol. 5، no. 4، pp. 12–21، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486131/fa