APA:
کپیمجذوبی، مهسا، و داراب زاده، نازنین. (1388). تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 172-180. SID. https://sid.ir/paper/486759/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، داراب زاده نازنین. تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):172-180. Available from: https://sid.ir/paper/486759/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، و نازنین داراب زاده، “تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 172–180، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486759/fa