APA:
کپینجف نجفی، مسعود، کدخدایی، رسول، و مرتضوی، سیدعلی. (1389). بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1 (نیمه اول))، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/486760/fa
Vancouver:
کپینجف نجفی مسعود، کدخدایی رسول، مرتضوی سیدعلی. بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(1 (نیمه اول)):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/486760/fa
IEEE:
کپیمسعود نجف نجفی، رسول کدخدایی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (نیمه اول)، pp. 11–20، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486760/fa