مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

232
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 در این تحقیق, خصوصیات امولسیون روغن در آب تثبیت شده با مخلوط کازئینات سدیم (2, 5 و 10 درصد وزنی) و سوربیتان منو 9- اکتادکنوئات (Tween 80)) 0.5, 1 و 1.5 درصد وزنی) در pHهای (3, 5 و 7) و غلظت های مختلف نمک کلرورکلسیم (0.2, 0.4 و 0.6 درصد وزنی) مورد بررسی قرار گرفت. به منظور تولید امولسیون از یک دستگاه مولد امواج فراصوت با قدرت 750 وات و فرکانس 20 کیلوهرتز برای مدت زمان 3 دقیقه در حداکثر شدت صوت استفاده شد و قطر متوسط, سطح مخصوص و توزیع اندازه قطرات امولسیون اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که به طور کلی با افزایش غلظت کازئینات سدیم و Tween 80 اندازه گویچه ها کاهش یافت, هر چند بر هم کنش بین آن ها در بعضی موارد باعث افزایش اندازه قطرات گردید. تغییرات pH و غلظت یون کلسیم تاثیر معنی داری بر اندازه متوسط قطرات و سطح مخصوص آنها داشت (p<0.05) کوچکترین اندازه قطرات در pH=7, غلظت%10  کازئینات سدیم و %1 TWeen 80 و در غیاب یون کلسیوم مشاهده شد. حضور یون کلسوم در محیط موجب افزایش اندازه قطرات گردید. با این وجود, غلظت %0.2 یون کلسیوم افزایش معنی داری را در انداره متوسط قطرات موجود نگردید (p<0.001).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجف نجفی، مسعود، کدخدایی، رسول، و مرتضوی، سیدعلی. (1389). بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1 (نیمه اول))، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/486760/fa

    Vancouver: کپی

    نجف نجفی مسعود، کدخدایی رسول، مرتضوی سیدعلی. بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(1 (نیمه اول)):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/486760/fa

    IEEE: کپی

    مسعود نجف نجفی، رسول کدخدایی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی عوامل موثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (نیمه اول)، pp. 11–20، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486760/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button