APA:
کپیمرادی، یزدان، مشایی، نسرین، کرمی، بابک، و زارع گشتی، قربان. (1391). بررسی ترکیبات تقریبی, اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 21(2 (مسلسل 79))، 125-132. SID. https://sid.ir/paper/487702/fa
Vancouver:
کپیمرادی یزدان، مشایی نسرین، کرمی بابک، زارع گشتی قربان. بررسی ترکیبات تقریبی, اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1391؛21(2 (مسلسل 79)):125-132. Available from: https://sid.ir/paper/487702/fa
IEEE:
کپییزدان مرادی، نسرین مشایی، بابک کرمی، و قربان زارع گشتی، “بررسی ترکیبات تقریبی, اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 21، no. 2 (مسلسل 79)، pp. 125–132، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487702/fa