APA:
کپیاسدی، مریم، همدمی، ناصر، و گلی، سیدامیرحسین. (1393). تغییر ویژگی های کیفی و سینتیک افت قندهای احیاکننده در خلال سیب زمینی طی آنزیم بری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(13)، 233-242. SID. https://sid.ir/paper/487841/fa
Vancouver:
کپیاسدی مریم، همدمی ناصر، گلی سیدامیرحسین. تغییر ویژگی های کیفی و سینتیک افت قندهای احیاکننده در خلال سیب زمینی طی آنزیم بری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(13):233-242. Available from: https://sid.ir/paper/487841/fa
IEEE:
کپیمریم اسدی، ناصر همدمی، و سیدامیرحسین گلی، “تغییر ویژگی های کیفی و سینتیک افت قندهای احیاکننده در خلال سیب زمینی طی آنزیم بری،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 13، pp. 233–242، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487841/fa