APA:
کپیمجذوبی، مهسا، مرتضوی، سیدحمید، اسدی یوسف آباد، سیدحسین، و فرحناکی، عسگر. (1392). اثرات آرد بلوط بر ویژگی های خمیر و نان بربری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 271-280. SID. https://sid.ir/paper/488093/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، مرتضوی سیدحمید، اسدی یوسف آباد سیدحسین، فرحناکی عسگر. اثرات آرد بلوط بر ویژگی های خمیر و نان بربری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):271-280. Available from: https://sid.ir/paper/488093/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، سیدحمید مرتضوی، سیدحسین اسدی یوسف آباد، و عسگر فرحناکی، “اثرات آرد بلوط بر ویژگی های خمیر و نان بربری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 271–280، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/488093/fa