APA:
کپیمنصوری پور، ث.، میزانی، م.، و علیمی، م.. (1). کاربرد توام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان در فرمولاسیون سس مایونز. مجازی، 1(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/488432/fa
Vancouver:
کپیمنصوری پور ث.، میزانی م.، علیمی م.. کاربرد توام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان در فرمولاسیون سس مایونز. مجازی[Internet]. 1؛1(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/488432/fa
IEEE:
کپیث. منصوری پور، م. میزانی، و م. علیمی، “کاربرد توام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان در فرمولاسیون سس مایونز،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 0–0، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/488432/fa