مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

885
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح متفاوت ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 این تحقیق به منظور سنجش تاثیر سطوح متفاوت ویتامین های C و E جیره بر برخی از شاخص های رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی(Acipenser ruthenus)  در انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان اجرا شد. نه جیره غذایی شامل ترکیبی از مقادیر 0, 100 و 400 میلی گرم در کیلوگرم غذا ویتامین C و 0, 100 و 400 میلی گرم در کیلوگرم غذا ویتامین E در دو تکرار و به مدت 15 هفته برای تغذیه ماهیان استرلیاد در نظر گرفته شدند. تعداد 270 نمونه ماهی استرلیاد با وزن متوسط 350.92±14.28 گرم به 18 عدد تانک فایبرگلاس (هر تانک 15 عدد ماهی) معرفی گردیدند. ماهیان روزانه به میزان 3 درصد وزن بدن تغذیه شدند. نتایج نشان دادند که بالاترین متوسط (± انحراف استاندارد) وزن کسب شده در تیمار 400 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین C و تیمار صفر میلی گرم در کیلوگرم ویتامین E و کمترین آن در تیمار شاهد ملاحظه گردید که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود. حداکثر مقدار ضریب تبدیل غذایی (FCR) در تیمار شاهد و حداقل آن در تیمار 100 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین C و در تیمار 400 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین E, اندازه گیری شد که اختلاف معنی داری را با سایر تیمارها داشت. همچنین کمترین مقدار سرعت رشد (GR), سرعت رشد ویژه (SGR), شاخص وزن بدن (BWI), بازده غذایی (FE) و نرخ کارایی پروتئین (PER) در تیمار شاهد و بیشترین مقدار این فاکتورها در تیمار 100 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین C و تیمار 400 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین E مشاهده گردید که اختلاف معنی داری را بین تیمارهای مختلف نشان داد. بر اساس نتایج بدست آمده می توان اظهار نمود که ویتامین های C و E می توانند نقش مهمی را در افزایش عملکرد رشد و کارایی تغذیه ماهی استرلیاد ایفا نمایند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

تاتینا، مصطفی، طاعتی، رضا، بهمنی، محمود، سلطانی، مهدی، و قریب خانی، مهتاب. (1391). اثر سطوح متفاوت ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 21(1 (مسلسل 78))، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/4885/fa

Vancouver: کپی

تاتینا مصطفی، طاعتی رضا، بهمنی محمود، سلطانی مهدی، قریب خانی مهتاب. اثر سطوح متفاوت ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1391؛21(1 (مسلسل 78)):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/4885/fa

IEEE: کپی

مصطفی تاتینا، رضا طاعتی، محمود بهمنی، مهدی سلطانی، و مهتاب قریب خانی، “اثر سطوح متفاوت ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 21، no. 1 (مسلسل 78)، pp. 1–12، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4885/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button