APA:
کپیعابدی، الهه، مجذوبی، مهسا، و فرحناکی، عسگر. (1393). تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 151-161. SID. https://sid.ir/paper/489950/fa
Vancouver:
کپیعابدی الهه، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر. تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):151-161. Available from: https://sid.ir/paper/489950/fa
IEEE:
کپیالهه عابدی، مهسا مجذوبی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 151–161، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489950/fa