Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

497
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

405
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 161

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدی، الهه، مجذوبی، مهسا، و فرحناکی، عسگر. (1393). تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 151-161. SID. https://sid.ir/paper/489950/fa

    Vancouver: کپی

    عابدی الهه، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر. تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):151-161. Available from: https://sid.ir/paper/489950/fa

    IEEE: کپی

    الهه عابدی، مهسا مجذوبی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 151–161، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489950/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا