مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,262
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

835
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط امتیاز تنوع غذایی با چاقی و چاقی شکمی در پسران دانشجوی تهرانی

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 37

چکیده

 زمینه: اضافه وزن و چاقی یک معضل نگران کننده در عصر حاضر و عامل بسیاری از بیماری های غیر واگیر مزمن می باشد. عوامل متعدد تغذیه ای و غیرتغذیه ای در بروز این بحران دخیل هستند. یکی از عوامل مهم غذایی نوع رژیم غذایی افراد و میزان تنوع آن است. هدف: این مطالعه به منظور بررسی ارتباط امتیاز تنوع غذایی (DDS) با چاقی و چاقی شکمی در پسران دانشجو تهرانی انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی در اردیبهشت ماه سال 1395 در تهران انجام شد. 246 مرد جوان با توجه به معیارهای ورود انتخاب شدند. اطلاعات جمعیتی به وسیله پرسش نامه عمومی گردآوری و اندازه گیری های تن سنجی مطابق استانداردها انجام گرفت. برای هر یک از افراد شرکت کننده به صورت رو در رو یادآمد 24 ساعته غذا ثبت و تنوع غذایی سنجیده شد. در نهایت 9 گروه غذایی برای هر فرد مورد سنجش قرار گرفت. در آنالیز نتایج با روش رگرسیون عوامل مخدوش گر تعدیل گردید.یافته ها: میانگین شاخص توده بدنی و دور کمر برابر 3.8± 23.9و 10.6± 88.7برآورد شد. نسبت شانس ابتلا به چاقی برای چارک های امتیاز تنوع غذایی 1, 0.53,0.08 و 0.19 (0.01= P) برآورد شد.نتیجه گیری: بین امتیاز تنوع غذایی با نسبت شانس بروز چاقی و چاقی شکمی در پسران دانشجو ارتباط معکوسی مشاهده شد, به گونه ای که با افزایش تنوع غذایی, شانس ابتلا به چاقی کم تر بود. مطالعات آینده نگر بیش تری برای اثبات این رابطه نیاز است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی، جمال، و درستی مطلق، احمدرضا. (1396). ارتباط امتیاز تنوع غذایی با چاقی و چاقی شکمی در پسران دانشجوی تهرانی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 21(4 (پی در پی 93) )، 28-37. SID. https://sid.ir/paper/49025/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی جمال، درستی مطلق احمدرضا. ارتباط امتیاز تنوع غذایی با چاقی و چاقی شکمی در پسران دانشجوی تهرانی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1396؛21(4 (پی در پی 93) ):28-37. Available from: https://sid.ir/paper/49025/fa

    IEEE: کپی

    جمال رحمانی، و احمدرضا درستی مطلق، “ارتباط امتیاز تنوع غذایی با چاقی و چاقی شکمی در پسران دانشجوی تهرانی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 21، no. 4 (پی در پی 93) ، pp. 28–37، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/49025/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button