Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

649
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

206
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته

صفحات

 صفحه شروع 211 | صفحه پایان 221

چکیده

 مشخصات مکانیکی محصولات کشاورزی به منظور طراحی بهینه ماشین های فرآوری, کاشت و برداشت و همچنین به منظور کاهش تلفات و حفظ کیفیت محصولات طی عملیات برداشت از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد. در این تحقیق خواص مکانیکی پسته, (شامل: نیروی شکست, تغییر شکل نقطه شکست, انرژی شکست و چغرمگی) مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای خواص مکانیکی با انجام آزمایش بارگذاری شبه استاتیک به وسیله دستگاه آزمون بارگذاری مواد تعیین شد. طی آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی, تاثیر پارامترهای رطوبت (در 5 سطح: 35, 30, 25, 20 و 15% بر پایه تر), سرعت بارگذاری (در 3 سطح: 10, 20 و 30 میلی متر بر دقیقه) و رقم (در 3 سطح : فندقی, بادامی و اکبری) بر روی خواص مکانیکی پسته مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که هر 3 فاکتور مورد مطالعه (رقم, رطوبت و سرعت) تاثیر معنی داری بر نیروی شکست پسته داشتند, به طوری که با کاهش رطوبت مقدار نیروی شکست افزایش یافت. همچنین با افزایش سرعت بارگذاری از 10 به 30 میلی متر بر دقیقه, نیروی شکست نیز روند صعودی دارد. بررسی اثر رقم, رطوبت و سرعت بارگذاری روی تغییر شکل, انرژی شکست و چغرمگی حاکی از تاثیر معنی دار این عوامل بر پارامترهای مذکور می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل محمدی، عبداله، صبوری، پوریا، و مصری گندشمین، ترحم. (1392). اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 211-221. SID. https://sid.ir/paper/490257/fa

    Vancouver: کپی

    گل محمدی عبداله، صبوری پوریا، مصری گندشمین ترحم. اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):211-221. Available from: https://sid.ir/paper/490257/fa

    IEEE: کپی

    عبداله گل محمدی، پوریا صبوری، و ترحم مصری گندشمین، “اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 211–221، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490257/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا