مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,293
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

343
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شیوع آلرژن های غذایی و استنشاقی در بیماران مبتلا به آلرژی شهر کرمان

صفحات

 صفحه شروع 234 | صفحه پایان 241

چکیده

 زمینه: شناسایی آلرژن های محیطی, چالش اصلی در بیماری های آلرژیکی است و تنها راه درمان این بیماری ها, دوری از این مواد می باشد. هدف از این مطالعه تشخیص فراوانی آلرژن های غذایی و هوایی با استفاده از تست پوستی پریک در بیماران مبتلا به آلرژی بود.روش ها: این مطالعه از نوع مطالعه توصیفی - مقطعی بود که روی بیماران مبتلا به درماتیتاتوپیک (54 نفر), رینیت آلرژیک (64 نفر) و کهیر مزمن (39 نفر) انجام گرفت. افراد مورد مطالعه, بیماران مراجعه کننده به بخش آسم و آلرژی بیمارستان افضلی پور شهر کرمان, در سال های 89-1386 بودند که بیماری آنها با استفاده از تست های بالینی و پاراکلینیکی تایید شده بود. جهت تعیین حساسیت افراد نسبت به آنتی ژن های غذایی و استنشاقی, از عصاره هر یک از آلرژن ها در تست پوستی پریک استفاده شد.یافته ها: 59.2 درصد از کل بیماران حداقل به یکی از آلرژن ها پاسخ مثبت دادند. آلرژی به آلرژن های استنشاقی و غذایی به ترتیب 55.9 و 21.7 درصد بود. مخلوط علف شور, سلمه تره و اسفناج (%22.9) و سفیده تخم مرغ (%10.2) شایع ترین آلرژن های استنشاقی و غذایی بودند.نتیجه گیری: حساسیت به سوسک, سفیده تخم مرغ, زرده تخم مرغ و گوجه فرنگی به طور معناداری در بین زنان و مردان متفاوت می باشد. طوری که میزان حساسیت به این 4 آلرژن در مردان شایع تر از زنان است (P<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده این مطالعه به نظر می رسد شیوع حساسیت به آلرژن های غذایی و استنشاقی بسته به رسوم تغذیه ای و شرایط محیط زندگی متفاوت است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فولادسرشت، حامد، صفیری، سعید، مقدسی امیری، محمد، رازقی، محمدصادق، و بازرگان، نسرین. (1393). شیوع آلرژن های غذایی و استنشاقی در بیماران مبتلا به آلرژی شهر کرمان. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، 18(4)، 234-241. SID. https://sid.ir/paper/490428/fa

    Vancouver: کپی

    فولادسرشت حامد، صفیری سعید، مقدسی امیری محمد، رازقی محمدصادق، بازرگان نسرین. شیوع آلرژن های غذایی و استنشاقی در بیماران مبتلا به آلرژی شهر کرمان. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)[Internet]. 1393؛18(4):234-241. Available from: https://sid.ir/paper/490428/fa

    IEEE: کپی

    حامد فولادسرشت، سعید صفیری، محمد مقدسی امیری، محمدصادق رازقی، و نسرین بازرگان، “شیوع آلرژن های غذایی و استنشاقی در بیماران مبتلا به آلرژی شهر کرمان،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، vol. 18، no. 4، pp. 234–241، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490428/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button