APA:
کپیفروزنده، فاطمه، مفتون آزاد، ندا، فرحناکی، عسگر، و حسینی، سیدابراهیم. (1392). تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 141-148. SID. https://sid.ir/paper/490493/fa
Vancouver:
کپیفروزنده فاطمه، مفتون آزاد ندا، فرحناکی عسگر، حسینی سیدابراهیم. تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):141-148. Available from: https://sid.ir/paper/490493/fa
IEEE:
کپیفاطمه فروزنده، ندا مفتون آزاد، عسگر فرحناکی، و سیدابراهیم حسینی، “تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 141–148، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490493/fa