Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

917
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

445
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 18

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رئیسی، فاطمه، رضوی، سیدهادی، حجت الاسلامی، محمد، و محمدیان، مهران. (1393). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/490496/fa

    Vancouver: کپی

    رئیسی فاطمه، رضوی سیدهادی، حجت الاسلامی محمد، محمدیان مهران. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/490496/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه رئیسی، سیدهادی رضوی، محمد حجت الاسلامی، و مهران محمدیان، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 9–18، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490496/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا