APA:
کپیرئیسی، فاطمه، رضوی، سیدهادی، حجت الاسلامی، محمد، و محمدیان، مهران. (1393). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/490496/fa
Vancouver:
کپیرئیسی فاطمه، رضوی سیدهادی، حجت الاسلامی محمد، محمدیان مهران. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/490496/fa
IEEE:
کپیفاطمه رئیسی، سیدهادی رضوی، محمد حجت الاسلامی، و مهران محمدیان، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 9–18، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/490496/fa