مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

534
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

196
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ضخامتهای مختلف کور زیرکونیا بر تطابق لبه ای رستوریشن های تمام سرامیک

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 109

چکیده

 زمینه و هدف: تطابق لبه ای رستوریشن ها با پوشانندگی کامل یکی از عوامل مهم موفقیت طولانی مدت آنها می باشد. از عواملی که بر تطابق لبه ای تاثیر می گذارد ضخامت کور است. هدف از این مطالعه آزمایشگاهی تعیین تاثیر ضخامتهای مختلف کور زیرکونیا بر تطابق لبه ای در رستوریشن های تمام سرامیک می باشد.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی یک سوکور ابتدا یک دای استاندارد برنجی به طول هفت و قطر پنج میلی متر تهیه شد و خط خاتمه تراش به صورت چمفر کلاسیک به عمق 0.8 میلی متر و با تقارب ده درجه دیواره ها تراش داده شد. کوپینگ ها از روی دای به روش CAD/CAM ساخته شدند: سه گروه ده تایی, گروه اول با ضخامت 0.3 میلی متر, گروه دوم با ضخامت 0.5 میلی متر و گروه سوم با ضخامت 0.7 میلی متر, سپس کوپینگ ها بر روی دای قرار گرفته و به طور تصادفی شماره گذاری شدند. پس از آن گپ عمودی در ناحیه مارجینال در ده نقطه بر حسب میکرون توسط میکروسکوپ SEM اندازه گیری شد. پس از ثبت داده ها و تعیین میانگین و انحراف معیار, برای آنالیز داده ها از آزمون One way ANOVA برای مقایسه بین سه گروه ضخامت کور استفاده شد.یافته ها: میزان فاصله در سه ضخامت 0.3 و 0.5 و 0.7 میلی متر کور زیرکونیا قبل از پخت به ترتیب 28.90±89.21, 39.32±79.55 و 10.3±40.813 میکرون بود. آزمون نشان داد که تفاوت معنی داری بین مارجینال گپ این سه ضخامت وجود دارد. (p=0.001) آزمون تکمیلی Tukey انجام شد. تفاوت آماری معناداری بین ضخامت 0.3 و 0.5 دیده نشد. (PV=0.006)ولی بین گروههای 0.3 و 0.7 (PV=0.001) و گروه 0.7 و (PV=0.001) 0.5 تفاوت معنادار شد.نتیجه گیری: با توجه به معنی دار بودن اختلاف در سه ضخامت می توان نتیجه گرفت که با افزایش ضخامت کور زیرکونیا میزان مارجینال گپ در روکشهای تمام سرامیک کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلالیان، عزت اله، صادق، مونا، معصومی، صدیقه، جلالیان، شهریار، و عیوضی ضیایی، آیدا. (1393). تاثیر ضخامتهای مختلف کور زیرکونیا بر تطابق لبه ای رستوریشن های تمام سرامیک. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 26(2)، 105-109. SID. https://sid.ir/paper/491860/fa

    Vancouver: کپی

    جلالیان عزت اله، صادق مونا، معصومی صدیقه، جلالیان شهریار، عیوضی ضیایی آیدا. تاثیر ضخامتهای مختلف کور زیرکونیا بر تطابق لبه ای رستوریشن های تمام سرامیک. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1393؛26(2):105-109. Available from: https://sid.ir/paper/491860/fa

    IEEE: کپی

    عزت اله جلالیان، مونا صادق، صدیقه معصومی، شهریار جلالیان، و آیدا عیوضی ضیایی، “تاثیر ضخامتهای مختلف کور زیرکونیا بر تطابق لبه ای رستوریشن های تمام سرامیک،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 26، no. 2، pp. 105–109، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491860/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button