APA:
کپیباقری مفیدی، مهرنوش، جعفرپور، سیدعلی، و معتمدزادگان، علی. (1393). خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/491881/fa
Vancouver:
کپیباقری مفیدی مهرنوش، جعفرپور سیدعلی، معتمدزادگان علی. خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/491881/fa
IEEE:
کپیمهرنوش باقری مفیدی، سیدعلی جعفرپور، و علی معتمدزادگان، “خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 117–128، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491881/fa