APA:
کپیشریفان، انوشه، مرتضوی، سیدعلی، و شفافی زنوزیان، مسعود. (1384). بررسی تاثیر فرآیند تولید پودر خرما بر حلالیت و میان قند احیا در پودر نهایی. علوم غذایی و تغذیه، 2(3)، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/492078/fa
Vancouver:
کپیشریفان انوشه، مرتضوی سیدعلی، شفافی زنوزیان مسعود. بررسی تاثیر فرآیند تولید پودر خرما بر حلالیت و میان قند احیا در پودر نهایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1384؛2(3):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/492078/fa
IEEE:
کپیانوشه شریفان، سیدعلی مرتضوی، و مسعود شفافی زنوزیان، “بررسی تاثیر فرآیند تولید پودر خرما بر حلالیت و میان قند احیا در پودر نهایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 2، no. 3، pp. 27–35، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492078/fa