APA:
کپیجعفرپور، سیدعلی، یگانه، سکینه، علی نژاد، عاطفه، و صفری، رضا. (1392). بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 149-158. SID. https://sid.ir/paper/492454/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، علی نژاد عاطفه، صفری رضا. بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):149-158. Available from: https://sid.ir/paper/492454/fa
IEEE:
کپیسیدعلی جعفرپور، سکینه یگانه، عاطفه علی نژاد، و رضا صفری، “بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 149–158، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492454/fa