APA:
کپیشکرفروش، سیدشهرام، و ابهری، خدیجه. (1393). ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 73-79. SID. https://sid.ir/paper/492456/fa
Vancouver:
کپیشکرفروش سیدشهرام، ابهری خدیجه. ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):73-79. Available from: https://sid.ir/paper/492456/fa
IEEE:
کپیسیدشهرام شکرفروش، و خدیجه ابهری، “ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 73–79، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492456/fa