APA:
کپیعوض پور، موید، سیفی پور، فریبا، عبدی، جهانگیر، نبوی، طیبه، و زمانیان عضدی، مونا. (1392). جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 73-78. SID. https://sid.ir/paper/492703/fa
Vancouver:
کپیعوض پور موید، سیفی پور فریبا، عبدی جهانگیر، نبوی طیبه، زمانیان عضدی مونا. جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):73-78. Available from: https://sid.ir/paper/492703/fa
IEEE:
کپیموید عوض پور، فریبا سیفی پور، جهانگیر عبدی، طیبه نبوی، و مونا زمانیان عضدی، “جداسازی رنگ های خوراکی از فراورده های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 73–78، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492703/fa