مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

381
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

516
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر کاربرد توأم پراکسید هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 29

چکیده

 یکی از مشکلات مرتبط با سوریمی تهیه شده از ماهیان آبهای شیرین در مقایسه با گونه های ماهیان دریایی پایین بودن مقدار عددی سفیدی رنگ آن می باشد که عمدتأ به دلیل قرمزتر بودن رنگ عضلات آنها نسبت به سایر ماهیان می باشد. در این پژوهش از پراکسید هیدروژن با غلظت های 1, 2 و 3 درصد در نسبت های آب به گوشت 1: 2 و 1: 3 و انجام عمل شستشوی گوشت چرخ شده به تعداد 1, 2 و 3 بار در جهت بهبود کیفیت رنگ سوریمی حاصل از گوشت ماهی کپور نقره ای استفاده گردید. بر اساس آزمون رنگ و میزان آب مورد استفاده جهت شستشو در فرآیند یک بار و دو بار شستشو, بجز تیمار 4 (غلظت 1% H2O2, نسبت 1: 2 یک بار شستشو) و تیمار10 (غلظت 1% H2O2, نسبت 1: 2, دو بار شستشو) که نسبت به سایر تیمارها سوریمی با سفیدی کمتری تولید نمود, می توان سایر تیمارهای مربوطه را به عنوان تیمار موثر از نظر بهبود رنگ سوریمی در نظر گرفت. بر اساس نتایج تیمار 4 با میزان عددی شاخص سفیدی 20/68 با سایر تیمارهای یک بار شستشو دارای اختلاف معنی دار بود (05/0>p). تیمار 10 با مقدار عددی شاخص سفیدی 37/68 با سایر تیمارهای دو بار شستشو فاقد اختلاف معنی دار بود(05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بادفر، نرجس، و جعفرپور، سیدعلی. (1398). تأثیر کاربرد توأم پراکسید هیدروژن (H2O2), دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(1 )، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/4928/fa

    Vancouver: کپی

    بادفر نرجس، جعفرپور سیدعلی. تأثیر کاربرد توأم پراکسید هیدروژن (H2O2), دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(1 ):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/4928/fa

    IEEE: کپی

    نرجس بادفر، و سیدعلی جعفرپور، “تأثیر کاربرد توأم پراکسید هیدروژن (H2O2), دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 19–29، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4928/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button