APA:
کپیبادفر، نرجس، و جعفرپور، سیدعلی. (1398). تأثیر کاربرد توأم پراکسید هیدروژن (H2O2), دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(1 )، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/4928/fa
Vancouver:
کپیبادفر نرجس، جعفرپور سیدعلی. تأثیر کاربرد توأم پراکسید هیدروژن (H2O2), دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(1 ):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/4928/fa
IEEE:
کپینرجس بادفر، و سیدعلی جعفرپور، “تأثیر کاربرد توأم پراکسید هیدروژن (H2O2), دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 19–29، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4928/fa