مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

484
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه، تعیین کیفیت و ارزیابی فساد فیله های منجمد شده ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) وارداتی و پرورش یافته در ایران

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

چکیده

 یکی از مشکلات فرآورده های تولیدی از فیله های منجمد وارداتی ماهی تیلاپیا مانند ناگت, تلخ شدن این فراورده ها طی نگهداری در شرایط انجماد است. لذا در این تحقیق, کیفیت فیله های منجمد تیلاپیای وارداتی با فیله هایی از آنها که در ایران پرورش یافته است, طی دو ماه نگهداری ارزیابی و روند فساد در آنها مقایسه گردید. طبق نتایج ارزیابی ها (ترکیبات تقریبی, تیوباربیوتوریک اسید (TBA), اسیدهای چربآزاد (FFA), هیپوزانتین (HX), فرمالدئید (FA), دیمتیلآمین (DMA), پپتیدهای محلول در تریکلرواستیکاسید (TCA), حلالیت پروتئین, الکتروفورز, پروفایل اسید چرب) میزان DMA و TCAفیله های وارداتی بترتیب 6/0میلی گرم DMA-N در هر 100 گرم نمونه و 35/0میلی مول تیروزین در گرم نمونه بود که نسبت به DMAو TCA فیله پرورشی در زمان صفر (بترتیب 2/0 میلی گرم DMA-N در هر 100 گرم نمونه و 18/0 میلی مول تیروزین در گرم نمونه) بالاتر و محتوای پروتئین آنها (65/15 درصد در فیله وارداتی و 60/18درصد در فیله پرورشی)کمتر بود. در نتیجه, بالا بودن میزان پپتیدها و تولید آنها طی فرآیندهای بعدی در فیله های منجمد وارداتی, می تواند دلیل تلخی فرآورده های تولید شده از آنها باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسایی پور، محبوبه، شعبان پور، بهاره، پورعاشوری، پرستو، جمشیدی، انیسه، و اعتمادیان، یاسمن. (1398). مقایسه, تعیین کیفیت و ارزیابی فساد فیله های منجمد شده ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) وارداتی و پرورش یافته در ایران. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(1 )، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/4930/fa

    Vancouver: کپی

    موسایی پور محبوبه، شعبان پور بهاره، پورعاشوری پرستو، جمشیدی انیسه، اعتمادیان یاسمن. مقایسه, تعیین کیفیت و ارزیابی فساد فیله های منجمد شده ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) وارداتی و پرورش یافته در ایران. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(1 ):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/4930/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه موسایی پور، بهاره شعبان پور، پرستو پورعاشوری، انیسه جمشیدی، و یاسمن اعتمادیان، “مقایسه, تعیین کیفیت و ارزیابی فساد فیله های منجمد شده ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) وارداتی و پرورش یافته در ایران،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 59–68، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4930/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button