APA:
کپیواحدی، نفیسه، مظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، سیدمحمدعلی، و کدخدایی، رسول. (1392). بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگی های حسی به روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 304-313. SID. https://sid.ir/paper/493631/fa
Vancouver:
کپیواحدی نفیسه، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی، کدخدایی رسول. بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگی های حسی به روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):304-313. Available from: https://sid.ir/paper/493631/fa
IEEE:
کپینفیسه واحدی، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدمحمدعلی رضوی، و رسول کدخدایی، “بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگی های حسی به روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 304–313، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493631/fa