APA:
کپیجوادیان، سیدروح اله، رضایی، مسعود، سلطانی، مهدی، کاظمیان، محمد، پورغلام، رضا، و صفری، رضا. (1390). تاثیر روش های انجماد زدایی بر ارزش غذایی و شاخص های کیفی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 3(10)، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/493850/fa
Vancouver:
کپیجوادیان سیدروح اله، رضایی مسعود، سلطانی مهدی، کاظمیان محمد، پورغلام رضا، صفری رضا. تاثیر روش های انجماد زدایی بر ارزش غذایی و شاخص های کیفی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1390؛3(10):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/493850/fa
IEEE:
کپیسیدروح اله جوادیان، مسعود رضایی، مهدی سلطانی، محمد کاظمیان، رضا پورغلام، و رضا صفری، “تاثیر روش های انجماد زدایی بر ارزش غذایی و شاخص های کیفی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 3، no. 10، pp. 65–73، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493850/fa