مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,221
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

306
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش های انجماد زدایی بر ارزش غذایی و شاخص های کیفی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 73

کلیدواژه

ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)Q3

چکیده

 در این تحقیق, اثر تیمارهای مختلف انجماد زدایی (در یخچال, آب, هوا ومایکروویو) روی ویژگی های شیمیایی (پراکسید, بازهای ازته فرار, پروتئین محلول در نمک و ترکیب اسید چرب), بیوشیمیایی (ظرفیت نگه داری آب) و میکروبی (تعداد باکتری های کل, باکتری های سرماگرا, کلی فرم, شوانلا و مخمر-کپک) ماهی سفید دریای خزر منجمد انجام پذیرفت. مقادیر خاکستر, پروتئین, پروتئین محلول در نمک, ظرفیت نگه داری آب, اسیدهای چرب چند غیر اشباعی, نسبت اسیدهای چرب چند غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع, نسبت مجموع ایکوزاپنتائونیک اسید و دوکوزاهگزائونیک اسید به پالمتیک اسید و بار میکروبی با یک کاهش معنی دار و مقادیر چربی, پراکسید, بازهای ازته فرار, اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب تک غیر اشباع با یک افزایش معنی دار در مقایسه با نمونه های تازه (غیر منجمد) به عنوان نمونه شاهد همراه بوده (P<0.05) است. پایین ترین مقادیر شاخص های شیمیایی و بیوشیمیایی و همچنین رشد میکروبی در نمونه های انجماد زدایی شده در آب مشاهده شد. بنابراین بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق انجماد زدایی در آب مناسب ترین روش برای ماهی سفید دریای خزر منجمد می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوادیان، سیدروح اله، رضایی، مسعود، سلطانی، مهدی، کاظمیان، محمد، پورغلام، رضا، و صفری، رضا. (1390). تاثیر روش های انجماد زدایی بر ارزش غذایی و شاخص های کیفی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 3(10)، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/493850/fa

    Vancouver: کپی

    جوادیان سیدروح اله، رضایی مسعود، سلطانی مهدی، کاظمیان محمد، پورغلام رضا، صفری رضا. تاثیر روش های انجماد زدایی بر ارزش غذایی و شاخص های کیفی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1390؛3(10):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/493850/fa

    IEEE: کپی

    سیدروح اله جوادیان، مسعود رضایی، مهدی سلطانی، محمد کاظمیان، رضا پورغلام، و رضا صفری، “تاثیر روش های انجماد زدایی بر ارزش غذایی و شاخص های کیفی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 3، no. 10، pp. 65–73، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493850/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button