APA:
کپیکمالی شهری، ملیکا، نجفی، محمدعلی، و عطای صالحی، اسماعیل. (1395). اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای (Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052 و (Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058 بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 33-41. SID. https://sid.ir/paper/494450/fa
Vancouver:
کپیکمالی شهری ملیکا، نجفی محمدعلی، عطای صالحی اسماعیل. اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای (Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052 و (Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058 بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):33-41. Available from: https://sid.ir/paper/494450/fa
IEEE:
کپیملیکا کمالی شهری، محمدعلی نجفی، و اسماعیل عطای صالحی، “اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای (Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052 و (Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058 بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 33–41، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/494450/fa