مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

475
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

209
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای (Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052 و (Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058 بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 41

چکیده

 سبوس گندم با دارا بودن فیبر و املاح بالا از خواص تغذیه ای سودمندی برخوردار است, اما به دلیل حضور ترکیب ضد تغذیه ای به نام اسید فیتیک کاربرد محدودی دارد. در این پژوهش اثر سه آغازگر مختلف تهیه شده از S. cerevisiae PTCC 5052 و L. Plantarum PTCC 1058, درجه حرارت (25, 30 و 35 درجه سانتی گراد) و طول زمان تخمیر (0, 2, 4, 6 و 8 ساعت) بر مقدار pH, اسیدیته و غلظت اسید فیتیک سبوس گندم استریل شده بررسی گردید. نتایج نشان داد S. cerevisiae PTCC 5052 در مقایسه با L. Plantarum PTCC 1058 با دارا بودن فعالیت فیتازی بالاتر, اثر بیش تری در تجزیه اسید فیتیک سبوس می باشد (p<0.05). کم ترین مقدار اسید فیتیک در نمونه سبوس گندم تلقیح شده با S. cerevisiae PTCC 5052 و تخمیر شده در دمای 30oC برای مدت زمان 8 ساعت مشاهده گردید (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کمالی شهری، ملیکا، نجفی، محمدعلی، و عطای صالحی، اسماعیل. (1395). اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای (Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052 و (Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058 بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 33-41. SID. https://sid.ir/paper/494450/fa

    Vancouver: کپی

    کمالی شهری ملیکا، نجفی محمدعلی، عطای صالحی اسماعیل. اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای (Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052 و (Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058 بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):33-41. Available from: https://sid.ir/paper/494450/fa

    IEEE: کپی

    ملیکا کمالی شهری، محمدعلی نجفی، و اسماعیل عطای صالحی، “اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای (Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052 و (Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058 بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 33–41، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/494450/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button