مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

166
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه شاخص های تغذیه ای و آنزیم های گوارشی کرم گلوگاه انار، (Ectomyelois ceratoniae (Lep.: Pyralidae، روی میوه سه رقم انار

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 104

چکیده

 در این پژوهش شاخص های تغذیه ای کرم گلوگاه انار روی سه رقم انار شامل ملس دانه سیاه, گبری و شهوار در شرایط کنترل شده (دمای 1±30 درجه سلسیوس, رطوبت نسبی 5±70 درصد و دوره نوری 16 ساعت روشنایی و 8 ساعت تاریکی) مطالعه شد. فعالیت آنزیم های لوله گوارش میانی در لاروهای پرورش یافته روی سه رقم انار نیز مقایسه شد. نتایج نشان داد که نرخ مصرف نسبی (RCR) به طور معنی داری در بین ارقام متفاوت بود. بالاترین میزان نرخ رشد نسبی (RGR), کارایی تبدیل غذای خورده شده (ECI) و کارایی تبدیل غذای هضم شده (ECD) روی رقم شهوار مشاهده شد. شاخص تقریبی هضم شوندگی (AD) در رقم ملس دانه سیاه بیشترین میزان را داشت. بیشترین فعالیت آنزیم های آلفا آمیلاز و لیپاز در لوله گوارش لاروهای پرورش یافته روی رقم شهوار مشاهده شد. در حالی که پروتئازها کمترین فعالیت را در این لاروها نشان دادند. نتایج حاضر نشان داد که رقم شهوار در بین ارقام مورد مطالعه از کیفیت غذایی بالاتری برای کرم گلوگاه انار برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع، داوود، جلالی سندی، جلال، زیبایی، آرش، و جعفری ندوشن، علی. (1391). مقایسه شاخص های تغذیه ای و آنزیم های گوارشی کرم گلوگاه انار, (Ectomyelois ceratoniae (Lep.: Pyralidae, روی میوه سه رقم انار. نامه انجمن حشره شناسی ایران، 32(2)، 91-104. SID. https://sid.ir/paper/495442/fa

    Vancouver: کپی

    زارع داوود، جلالی سندی جلال، زیبایی آرش، جعفری ندوشن علی. مقایسه شاخص های تغذیه ای و آنزیم های گوارشی کرم گلوگاه انار, (Ectomyelois ceratoniae (Lep.: Pyralidae, روی میوه سه رقم انار. نامه انجمن حشره شناسی ایران[Internet]. 1391؛32(2):91-104. Available from: https://sid.ir/paper/495442/fa

    IEEE: کپی

    داوود زارع، جلال جلالی سندی، آرش زیبایی، و علی جعفری ندوشن، “مقایسه شاخص های تغذیه ای و آنزیم های گوارشی کرم گلوگاه انار, (Ectomyelois ceratoniae (Lep.: Pyralidae, روی میوه سه رقم انار،” نامه انجمن حشره شناسی ایران، vol. 32، no. 2، pp. 91–104، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495442/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button