APA:
کپیقاسم نژاد، ع.، قاسمی، ع.، و ابراهیم زاده، م.ع.. (1388). مطالعه اثر پایه بر ظرفیت انتی اکسیدانی برون بر (پوست) و درون بر (گوشت) میوه رقم تجاری تامپسون ناول. کنگره علوم باغبانی ایران، -(6)، 1591-1593. SID. https://sid.ir/paper/495491/fa
Vancouver:
کپیقاسم نژاد ع.، قاسمی ع.، ابراهیم زاده م.ع.. مطالعه اثر پایه بر ظرفیت انتی اکسیدانی برون بر (پوست) و درون بر (گوشت) میوه رقم تجاری تامپسون ناول. کنگره علوم باغبانی ایران[Internet]. 1388؛-(6):1591-1593. Available from: https://sid.ir/paper/495491/fa
IEEE:
کپیع. قاسم نژاد، ع. قاسمی، و م.ع. ابراهیم زاده، “مطالعه اثر پایه بر ظرفیت انتی اکسیدانی برون بر (پوست) و درون بر (گوشت) میوه رقم تجاری تامپسون ناول،” کنگره علوم باغبانی ایران، vol. -، no. 6، pp. 1591–1593، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495491/fa