APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، جعفرزاده مقدم، مریم، آزادمرددمیرچی، صدیف، و آقاقلی زاده، رویا. (1391). مطالعه تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 13(4)، 61-74. SID. https://sid.ir/paper/495791/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، جعفرزاده مقدم مریم، آزادمرددمیرچی صدیف، آقاقلی زاده رویا. مطالعه تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1391؛13(4):61-74. Available from: https://sid.ir/paper/495791/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، مریم جعفرزاده مقدم، صدیف آزادمرددمیرچی، و رویا آقاقلی زاده، “مطالعه تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 61–74، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495791/fa