APA:
کپیلشکری زاده بمی، مهکامه، فرهنگی، مهرداد، آق، ناصر، و صفری، امید. (1390). مقایسه میزان فعالیت آنزیم های گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 20(3 (مسلسل 76))، 115-128. SID. https://sid.ir/paper/4974/fa
Vancouver:
کپیلشکری زاده بمی مهکامه، فرهنگی مهرداد، آق ناصر، صفری امید. مقایسه میزان فعالیت آنزیم های گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1390؛20(3 (مسلسل 76)):115-128. Available from: https://sid.ir/paper/4974/fa
IEEE:
کپیمهکامه لشکری زاده بمی، مهرداد فرهنگی، ناصر آق، و امید صفری، “مقایسه میزان فعالیت آنزیم های گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 20، no. 3 (مسلسل 76)، pp. 115–128، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4974/fa