مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

683
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تراریختی ریسه های قارچ چربی ساز Mortierella alpina با استفاده از سیستم تراریختی AMT (Agrobacterium Mediated Transformation)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 مقدمه: قارچ رشته ای Mortierella alpina منبع غنی از اسید های چرب غیراشباع به خصوص آراشیدونیک اسید است. این ماده پیش ساز تولید تعدادی از ایکوزانویید هاست که در ریولوژی خون, فعال سازی پلاکت ها و عملکرد لوکوسیت ها و ویژگی های عملکردی غشای سلولی نقش دارد. مواد و روش ها: در این مطالعه انتقال ژن بتا گلوکورونیداز به قارچ M. alpina CBS754.68 با استفاده از باکتری های Agrobacterium rhizogenes و Agrobacterium tumefaciens بررسی شد. باکتری های حاوی ناقلpBI121  برای تراریختی ریسه های قارچ استفاده شد. ریسه های سه روزه با سه تیمار یک, دو و سه ساعت در معرض قرارگیری سلول های باکتری در حضور استوسیرینگون به عنوان بافت هدف استفاده شد. پایداری میتوزی تراژن تا نسل سوم (T2) در قارچ های تراریخت با استفاده از رنگ آمیزی هیستوشیمیایی GUS و واکنش زنجیره ای پلیمراز بررسی شد. نتایج: نتایج نشان داد بیشترین درصد تراریختی مربوط به باکتری A. tumefaciens و بیشترین پایداری میتوزی در تراریخت های حاصل از کاربرد A. rhizogenes است. بحث و نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان داد که برای حصول نتیجه با بازده تراریختی بیشتر و پایدارتر استفاده از گونه مناسب Agrobacterium فاکتوری اساسی است. نوع گونه و سویه قارچ و شرایط آزمایش در انتقال ژن به این روش بسیار موثر است. این اولین گزارش برای تراریختی قارچ اتوتروف M. alpina با استفاده از Agrobacterium است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوان مرد، آیدا، سنجریان، فروغ، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1395). تراریختی ریسه های قارچ چربی ساز Mortierella alpina با استفاده از سیستم تراریختی AMT (Agrobacterium Mediated Transformation). زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 5(18)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/497515/fa

    Vancouver: کپی

    جوان مرد آیدا، سنجریان فروغ، حمیدی اصفهانی زهره. تراریختی ریسه های قارچ چربی ساز Mortierella alpina با استفاده از سیستم تراریختی AMT (Agrobacterium Mediated Transformation). زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1395؛5(18):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/497515/fa

    IEEE: کپی

    آیدا جوان مرد، فروغ سنجریان، و زهره حمیدی اصفهانی، “تراریختی ریسه های قارچ چربی ساز Mortierella alpina با استفاده از سیستم تراریختی AMT (Agrobacterium Mediated Transformation)،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 5، no. 18، pp. 1–10، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497515/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button