مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,031
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

254
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییر شکل پنل ساندویچی با هسته فوم آلومینیومی تحت آزمون سقوط پرتابه

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 97

چکیده

 همواره ایجاد ساختارهایی با قابلیت جذب انرژی از موارد حائز اهمیت در صنعت امروز به شمار رفته است و در این میان استفاده از پنل های ساندویچی با هسته فوم آلومینیوم به عنوان ساختاری سبک, دسته مهمی از تولیدات این حوزه را تشکیل می دهد. در این پژوهش با استفاده از روش فوم سازی مستقیم مذاب و به کارگیری مقادیر مختلف از عامل فوم ساز کربنات کلسیم و عامل پایدارکننده کاربید سیلیسیوم, محصولات فوم آلومینیومی تولید گردید. با توجه به پارامترهای تولید, دانسیته فوم های تولیدی بین 0.38 تا 0.63 گرم بر سانتیمتر مکعب اندازه گیری شد. در ادامه, بررسی های ریزساختاری و خواص فشاری محصولات نیز انجام گرفت. مطالعات ریزساختاری توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی روبشی بیانگر توزیع یکنواخت سلول ها می باشد. با توجه به خواص فشاری محصولات و اندازه گیری ظرفیت جذب انرژی فشاری از روی سطح زیر منحنی تنش-کرنش حاصل, بهترین محصول از نقطه نظر میزان جذب انرژی استاتیک انتخاب و آزمون های سقوط پرتابه بر روی آن محصول ادامه یافت. آزمون سقوط پرتابه به منظور بررسی تغییرشکل پنل های ساندویچی با هسته فوم آلومینیومی تولیدی و صفحات رویی آلومینیومی با میزان انرژی اعمالی 97.3 ژول انجام شد. در این آزمون تاثیر ضخامت هسته فوم آلومینیوم و ضخامت صفحات رویی بر عمق نفوذ پرتابه, طول جدایش صفحه پشتی از هسته فومی و کرنش ایجاد شده در صفحه پشتی مورد مطالعه قرار گرفته است. مشخص گردید که با افزایش ضخامت صفحات, عمق نفوذ پرتابه, طول جدایش صفحه پشتی و کرنش صفحه پشتی کاهش می یابد. علاوه بر این با افزایش ضخامت هسته فومی عمق نفوذ پرتابه افزایش یافته اما طول جدایش صفحه پشتی و کرنش صفحه پشتی کاهش می یابد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

گلستانی پور، مسعود، دوراندیش، سیمین، تدینی، سهیلا، باباخانی، ابوالفضل، زبرجد، سیدمجتبی، و نادری، بهروز. (1393). بررسی تغییر شکل پنل ساندویچی با هسته فوم آلومینیومی تحت آزمون سقوط پرتابه. فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی)، 8(2 (پیاپی 29))، 87-97. SID. https://sid.ir/paper/497715/fa

Vancouver: کپی

گلستانی پور مسعود، دوراندیش سیمین، تدینی سهیلا، باباخانی ابوالفضل، زبرجد سیدمجتبی، نادری بهروز. بررسی تغییر شکل پنل ساندویچی با هسته فوم آلومینیومی تحت آزمون سقوط پرتابه. فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی)[Internet]. 1393؛8(2 (پیاپی 29)):87-97. Available from: https://sid.ir/paper/497715/fa

IEEE: کپی

مسعود گلستانی پور، سیمین دوراندیش، سهیلا تدینی، ابوالفضل باباخانی، سیدمجتبی زبرجد، و بهروز نادری، “بررسی تغییر شکل پنل ساندویچی با هسته فوم آلومینیومی تحت آزمون سقوط پرتابه،” فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی)، vol. 8، no. 2 (پیاپی 29)، pp. 87–97، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497715/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button