APA:
کپیحسینی، سپیده، قراچورلو، مریم، غیاثی طرزی، بابک، و قوامی، مهرداد. (1393). مروری بر روش های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش, روش کار, نقاط قوت و ضعف). علوم غذایی و تغذیه، 11(4 (پیاپی 44))، 89-111. SID. https://sid.ir/paper/497809/fa
Vancouver:
کپیحسینی سپیده، قراچورلو مریم، غیاثی طرزی بابک، قوامی مهرداد. مروری بر روش های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش, روش کار, نقاط قوت و ضعف). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(4 (پیاپی 44)):89-111. Available from: https://sid.ir/paper/497809/fa
IEEE:
کپیسپیده حسینی، مریم قراچورلو، بابک غیاثی طرزی، و مهرداد قوامی، “مروری بر روش های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش, روش کار, نقاط قوت و ضعف)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 89–111، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497809/fa