APA:
کپیمحمدحسینی، زهرا، هاشمی، مریم، محمدی، عبدالرضا، بدیعی، فوژان، عشقی، سارا، و احمدی صومعه، کریم. (1393). بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال, فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 41-52. SID. https://sid.ir/paper/497842/fa
Vancouver:
کپیمحمدحسینی زهرا، هاشمی مریم، محمدی عبدالرضا، بدیعی فوژان، عشقی سارا، احمدی صومعه کریم. بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال, فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):41-52. Available from: https://sid.ir/paper/497842/fa
IEEE:
کپیزهرا محمدحسینی، مریم هاشمی، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، سارا عشقی، و کریم احمدی صومعه، “بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال, فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 41–52، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497842/fa