APA:
کپیشاهسون تبریزی، آزاده، شیخ الاسلامی، زهرا، و عطای صالحی، اسماعیل. (1393). مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(44)، 129-141. SID. https://sid.ir/paper/497847/fa
Vancouver:
کپیشاهسون تبریزی آزاده، شیخ الاسلامی زهرا، عطای صالحی اسماعیل. مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(44):129-141. Available from: https://sid.ir/paper/497847/fa
IEEE:
کپیآزاده شاهسون تبریزی، زهرا شیخ الاسلامی، و اسماعیل عطای صالحی، “مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 44، pp. 129–141، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497847/fa