Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

759
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

389
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 96

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، آزاده، مقصودلو، یحیی، اعلمی، مهران، قربانی، محمد، و صادقی، علیرضا. (1395). بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(12)، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/498547/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی آزاده، مقصودلو یحیی، اعلمی مهران، قربانی محمد، صادقی علیرضا. بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(12):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/498547/fa

    IEEE: کپی

    آزاده قربانی، یحیی مقصودلو، مهران اعلمی، محمد قربانی، و علیرضا صادقی، “بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 12، pp. 89–96، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498547/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا