APA:
کپیقربانی، آزاده، مقصودلو، یحیی، اعلمی، مهران، قربانی، محمد، و صادقی، علیرضا. (1395). بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(12)، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/498547/fa
Vancouver:
کپیقربانی آزاده، مقصودلو یحیی، اعلمی مهران، قربانی محمد، صادقی علیرضا. بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(12):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/498547/fa
IEEE:
کپیآزاده قربانی، یحیی مقصودلو، مهران اعلمی، محمد قربانی، و علیرضا صادقی، “بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه ای،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 12، pp. 89–96، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498547/fa