Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

674
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

140
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر 6- بنزیل آمینو پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 156

کلیدواژه

CCC (سایکوسل)Q2
(6- بنزیل آمینو پورین) BAPQ2

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روستا، حمیدرضا، وزیری نسب، سمیرا، و رقامی، محمود. (1394). اثر 6- بنزیل آمینو پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(1)، 141-156. SID. https://sid.ir/paper/498651/fa

    Vancouver: کپی

    روستا حمیدرضا، وزیری نسب سمیرا، رقامی محمود. اثر 6- بنزیل آمینو پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(1):141-156. Available from: https://sid.ir/paper/498651/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا روستا، سمیرا وزیری نسب، و محمود رقامی، “اثر 6- بنزیل آمینو پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه ای،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 1، pp. 141–156، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498651/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا