APA:
کپینویدشاه، بهمن. (1393). اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی, عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–3 در جوجه های گوشتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 69(4)، 405-414. SID. https://sid.ir/paper/498731/fa
Vancouver:
کپینویدشاه بهمن. اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی, عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–3 در جوجه های گوشتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1393؛69(4):405-414. Available from: https://sid.ir/paper/498731/fa
IEEE:
کپیبهمن نویدشاه، “اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی, عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–3 در جوجه های گوشتی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 69، no. 4، pp. 405–414، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498731/fa