APA:
کپیسهراب وندی، سارا، موسوی، سیدمحمد، رضوی، سیدهادی، مال گنجی، شیرین، خسروی دارانی، کیانوش، و مرتضویان، سیدامیر. (1392). اثر انواع سویه های ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 179-187. SID. https://sid.ir/paper/499021/fa
Vancouver:
کپیسهراب وندی سارا، موسوی سیدمحمد، رضوی سیدهادی، مال گنجی شیرین، خسروی دارانی کیانوش، مرتضویان سیدامیر. اثر انواع سویه های ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):179-187. Available from: https://sid.ir/paper/499021/fa
IEEE:
کپیسارا سهراب وندی، سیدمحمد موسوی، سیدهادی رضوی، شیرین مال گنجی، کیانوش خسروی دارانی، و سیدامیر مرتضویان، “اثر انواع سویه های ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 179–187، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499021/fa